LUX Sparkling: Belgische bubbels voor Beker van België - Bingoal Cyling Cup
LUX Sparkling: Belgische bubbels voor Beker van België - De Beker van België

Toen met de Belgische bookmaker Bingoal een nieuwe hoofdpartner gevonden werd voor het wielercriterium de Beker van België, sprong LUX Sparkling mee op de kar. Belgische bubbels voor de Beker van België: de ideale combinatie! 

LUX Sparkling is een verzameling frisse en fruitige bubbels van de hand van de Belgische chef Jess Van Weert. Het is een merk van Group Delicious International SL in Gran Canaria en word verdeeld in een 20-tal landen. Ideaal voor feestjes, ideaal voor het podium na een zware wedstrijd in de Beker van België ook! Dat vindt ook Van Weert, die mee de overstap maakte naar de Bingoal Cycling Cup.

Van Weert blijft dus investeren in het wielrennen. “Wij zijn met LUX Sparkling erg actief in België en Nederland via horecagroothandel Hanos en Prik & Tik. De samenwerking met de Bingoal Cycling Cup is een ideaal uithangbord daarvoor, net zoals ons partnership met Roompot – Charles Cycling Team”, aldus de Kempenaar. Nick Nuyens: “LUX Sparkling is een jong, enthousiast en professioneel bedrijf, net als Pro Cycling Events. Een perfecte match! Het is leuk om samen te groeien.

Meer weten over LUX Sparkling?

Foto’s: Kramon

Kernwoorden voor LUX Sparkling: Belgische bubbels voor Beker van België