Ethias
Ethias

Duracell Dwars door het Hageland kan met trots aankondigen dat het voor de editie 2020 een partnerovereenkomst heeft afgesloten met verzekeraar Ethias. Hiermee verstevigt de organisatie van Bingoal Cycling Cup en Duracell Dwars door het Hageland haar reeds mooie reeks partnerrelaties naar de toekomst, ondanks het onderbroken wielerseizoen als gevolg van de Corona-crisis. We kijken ernaar uit om Ethias te ondersteunen in de unvulling van zijn sponsoring- en sportmarketingstrategie.

Peter Maris, Head of Activation (Ethias):”Bij Ethias hechten we veel belang aan maatschappelijk verantwoorde thema’s als mobiliteit, veiligheid, gezondheid en ecologie. De fiets, in al zijn aspecten, of het nu is om aan (top)sport te doen, om zich veilig en ecologisch verantwoord te verplaatsen, of nog om voor te supporteren als toeschouwer van een wielerevent, is hiervan een mooie illustratie. Dwars door het Hageland past perfect binnen dit plaatje. En daarom ondersteunt Ethias met veel goesting en enthousiasme deze wedstrijd!”

Nick Nuyens, Bingoal Cycling Cup:”We hebben een duidelijke visie naar de toekomst en zijn zeer blij dat een grote sponsor als Ethias die visie onderschrijft en dat zeker in deze tijden. Ethias is een zeer actieve en geëngageerde partner in de sport. We kijken dan ook uit naar een waardevol en sportief partnership.”

 

Meer over Ethias: http://www.ethias.be

Kernwoorden voor Ethias verzekert Duracell Dwars door het Hageland van verdere groei